RECARO kancelarijske stolice

Kancelarijski program stolica

Kancelarijski program stolica

Dugogodišnje iskustvo u automobilskoj industriji, po pitanju dizajn, ergonomija i kvaliteta postaju snažni argumenti RECARO Automobilskog program sedišta u korišćenju RECARO proizvoda za kancelariju. Naše kancelarijske stolice savršeno odgovaraju zahtevima korisnika u profesionalnom okruženju za nesmetano kretanja na radnom mestu. Integrisani oscialcioni sistem u RECARO kancelarijskoj stolici unaprediće Vaše dinamičko sedenje jednostavnim podešavanjem po težini korisnika. Izmenjive pozicije sedenja stimulišu cirkulaciju, a time i fizičko i mentalno zdravlje. Ergonomski oblikovano punjenje i više naslon takođe će osigurati prirodnu zakrivljenost kičmenog stuba. Duboko sedište osigurava optimalnu potporu natkolenice, koja smanjuje napetost mišića nogu. I na kraju, dizajn je takođe važan i bitan faktor za opšti utisak, naše RECARO kancelarijske stolica impresioniraju sa svojim atraktivnim izgledom i visokim kvalitetnim presvlakama.


24/7 

75ae31765fSedeti lepo – na dugim distancama.

RECARO Guard – sedište koje se savršeno prilagođava korisniku. Idealno za noćne službe za upotrebu u kontrolnim i nadzornim sobama. Za ljude koji moraju sedeti nekoliko sati na svojim rednim mestima, a pri tome  ostati fizički i mentalno zdravi  i ostvariti izuzetno visoke zahteve na svojim radnim mestima.

Zahvaljujući svom inteligentnom dizajnu, RECARO Gaurd ima savršen ergonomski oblik, može se podesiti na brojne načine i stoga je posebno ugodno. Još jedan odlučujući faktor ove linije sedišta je individualno podešavanje lumbalnog dela – RECARO AIRMATIC. Podesiva po visini I nagibu, podesiv nagib naslona za glavu takođe doprinose ugodno korišćenje.

Dodatne prednosti RECARO garde uključuju podesiv nagib sedišta i slobodno oscilirajuća funkcije koje se mogu podešavati po korisnikovoj telesnoj težine.

stabilno postolje sprečava prevrtanje stolice, čak i kad je naslon sedišta postavljena pod uglom nagiba.